Skip to Main Content

Premi Llibre Agrari: Introducció exposició

PREMI DEL LLIBRE AGRARI

Amb motiu de la 70a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel, que tindrà lloc del 26 al 29 de setembre de 2024, es convoca el 53è Premi del Llibre Agrari i el 9è Premi de l’Article Tècnic Agrari.

El premi es convoca de forma ininterrompuda des de l’any 1972 i aquesta edició arribarà a la 53a convocatòria, sent l’únic premi d’aquestes categories que es convoca a tot l’Estat.

Les convocatòries compten amb el patrocini del Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya, del Col·legi de Veterinaris de Lleida, del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya i de CaixaBank.

Ambdues convocatòries tenen com objectiu primordial la distinció de les obres o articles recentment publicats, en format imprès o digital, que suposin una aportació remarcable dins el sector agroalimentari o l’àmbit rural. Igualment, es pretén estimular la creació de nous treballs de caràcter científic, tècnic o divulgatiu que permetin incrementar la literatura destinada al sectors esmentats.

Contacte

Resultado de imagen de location icon Biblioteca del CAFIVResultado de imagen de telephone icon +34 973 70 28 03Resultado de imagen de e-mail icon bid.cafiv@udl.cat

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons