Ciurana, J. (1980). Els vins de Catalunya. Barcelona : Servei Central de Publicacions de la Generalitat de Catalunya, Departament de la Presidència.
Més informació
Agenjo Cecilia, C. (1980). Enciclopedia de la inspección veterinaria y analisis de alimentos. Madrid : Espasa-Calpe.
Torrent Molleví, M. (1980). Bovinotecnia : lechera y cárnica. Barcelona : Aedos.
Badia i Cardús, A., Estrada i Arimon, R., & Vilanova i Prats, I. (1983). Els boscos de Catalunya. Barcelona : Abadia de Montserrat.
Martín Rillo, S., & Alias Pérez, E. (1982). Reproducción e inseminación artificial porcina. Barcelona : Aedos.
Maroto i Borrego, J. V. (1982). Horticultura herbacea especial. Madrid : Mundi-Prensa.
Tió, C. (1982). La política de aceites comestibles en la España del siglo XX. Madrid : Servicio de Publicaciones Agrarias.
Moreno, L. S., Osma, J. L. G. de, & Compaire Fernández, C. (1983). Animales de laboratorio: (producción, manejo y control sanitario). Madrid : Servicio de Publicaciones Agrarias.
Cabezuelo Pérez, P., Rivas Castillo, N., & Salinas de la Puente, J. M. (1986). Diccionario de herbicidas. [s.l.] : Junta de Andalucia, Consejeria de Agricultura y Pesca.
Porta i Casanellas, J., López-Acevedo Reguerín, M., Rodríguez Ochoa, R. (1986). Técnicas y experimentos en edafología. Barcelona: Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.
Torrado, L. (1985). Els embotits a Catalunya : una tradició, un art, una indústria. Barcelona : FECIC, Federació Catalana d’Indústries de la Carn.
Matallana González, A., & Montero Camacho, J. I. (1989). Invernaderos : diseño, construcción y ambientación. Madrid : Mundi-Prensa.
Felipe, A. J. (1989). Patrones para frutales de pepita y hueso. Barcelona : Ediciones Técnicas Europeas.
Arnal Atares, P. V., & Laguna Blanca, A. (1980). Tractores y motores agrícolas. Madrid : Ministerio de Agricultura, Publicaciones de Extensión Agraria.
Sánchez-Monge y Parellada, E. (1981). Diccionario de plantas agrícolas. Madrid : Ministerio de Agricultura. Servicio de Publicaciones Agrarias.
Lleonart Roca, F., Roca i Casanovas, A., Campo, J. L., Valls, R., Castelló, J. A., Costa, P., & Pontes, M. (1980). Tratado de cunicultura. Arenys de Mar : Escuela Oficial y Superior de Avicultura.
Camilleri Lapeyre, A. (dir.) (1984). La agricultura española ante la CEE. Madrid : Instituto de Estudios Económicos.
Majoral i Moliné, R., & López i Palomeque, F. (1983). Anàlisi de l'agricultura a la Vall d'Aran. Barcelona : Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca.
Buxadé Carbó, C. (1984). Ganado porcino : sistemas de explotación y técnicas de reproducción. Madrid : Mundi-Prensa.
Blas Beorlegui, C. de., González Mateos, G., & Argamenteria, A. (1987). Nutrición y alimentación del ganado. Madrid : Mundi-Prensa.
Pizarro Cabello, F. (1987). Riegos localizados de alta frecuencia = (RLAF) : goteo, microaspersión, exudación. Madrid : Mundi Prensa.
Herrero Alvaro, A. (1982). Enfermedades y fisiopatías de peras y manzanas en conservación frigorífica. Lérida : Dilagro.
Masclans, F. (1981). Els noms de les plantes als Països Catalans. Granollers [etc.] : Montblanc-Martin.
Gómez Bustillo, M. R., & Arroyo Varela, M. (1981). Catálogo sistemático de los lepidopteros ibéricos. Madrid : Ministerio de Agricultura y Pesca, Instituto Nacional de Investigaciones Agrarias.
Arnal, J. I. (1982). Posibilidades de la acuicultura en el litoral español. Madrid : SET.
Zarzuelo Pastor, E. (1982). Vademecum de la patología infecciosa de las aves domésticas. Barcelona : AEDOS.
Caballer, V. (1985). Valoración agraria : teoría y práctica. Madrid : Mundi-Prensa.
Ruza, F. (dir.) (1984). Tratado del medio ambiente. Madrid : Lafer.
Arnau, J., Hugas, M., & Monfort, J. M. (1988). El jamón curado : aspectos técnicos. Barcelona : Generalitat de Catalunya. Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries.