Skip to Main Content

Premi Llibre Agrari: Introducció exposició

PREMI DEL LLIBRE AGRARI

Amb motiu de la 68a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel, que tindrà lloc del 29 de setembre al 2 d’octubre de 2022, es convoca el 51è Premi del Llibre Agrari i el 7è Premi de l’Article Tècnic Agrari.

El premi es convoca de forma ininterrompuda des de l’any 1972 i aquesta edició arribarà a la 51a convocatòria, sent l’únic premi d’aquestes categories que es convoca a tot l’Estat.

Les convocatòries compten amb el patrocini del Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya, del Col·legi de Veterinaris de Lleida, del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya i de CaixaBank.

Ambdues convocatòries tenen com objectiu primordial la distinció de les obres o articles recentment publicats, en format imprès o digital, que suposin una aportació remarcable dins el sector agroalimentari o l’àmbit rural. Igualment, es pretén estimular la creació de nous treballs de caràcter científic, tècnic o divulgatiu que permetin incrementar la literatura destinada al sectors esmentats.

Contacte

Resultado de imagen de location icon Biblioteca del CAFIVResultado de imagen de telephone icon +34 973 70 28 03Resultado de imagen de e-mail icon bid.cafiv@udl.cat

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons