Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Identificadors i perfils d'autor

Què és ResearchGate?

Researchgate és una xarxa social de col·laboració i d'intercanvi de coneixements i experiències per a investigadors de qualsevol àmbit. Així, permet trobar altres investigadors que treballen en projectes similars i establir-hi una col·laboració científica.

Així mateix, permet compartir les vostres publicacions (amb la qual cosa s'augmenta la visibilitat), accedir a uns 35 milions d'articles i obtenir estadístiques i mètriques sobre el vostre perfil d'autor i publicacions. Compta amb més de 700.000 usuaris de tot el món.

Es una bona pràctica enllaçar els articles de las xarxes socials o les plafaformes acadèmiques a la versió dipositada al repositori institucional. El Repositori Obert UdL facilita una URL permanent que garantitza l'accés als documents de manera indefinida.

 

 

Punts forts i febles

Google Scholar recupera publicacions a text complet afegides a ResearchGate.
Mètriques sobre l'ús/accés a les publicacions i a la interacció dins de ResearchGate.
Qüestionable legalitat a l'hora de compartir el text complet d'articles amb drets d'autor.

Cómo funciona ResearchGate?

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons