Skip to main content

Projectes de recerca

Projectes de recerca

Els investigadors que participeu en projectes finançats per la Comissió Europea en el seu Programa Horitzó 2020 i a nivell nacional la Llei de la ciència, la tecnologia i la innovació del Ministerio de Ciencia e Innovación, heu de fer pública en obert una versió digital dels vostres articles acceptats per a ser publicats en revistes, en un dipòsit institucional, com ara el Repositori Obert UdL. En el cas de l'H2020 el termini és d6 mesos des de la publicació i de 12 mesos en les ciències socialsPublicar un article en una revista en accés obert no eximeix el dipòsit d'aquest al Repositori Obert UdL.​

Com ho heu de fer?

Per dipositar un article al Repositori Obert de la UdL cal fer-ho via GREC.​

Com ho heu de fer un cop l'article s'ha publicat?

  • Introduïu les dades de la vostra publicació al GREC​ i adjunteu la versió final de l'autor postprint (des de "Visualitzar el registre").
  • El dipòsit ha de ser immediat quan l'article s'ha publicat.
  • La biblioteca ho dispositarà al Repositori Obert de la UdL, respectant les polítiques editorials, encara que se n'hagi de restringir temporalment l'accés públic al text complet.
  • ​És visualitzarà al Portal de Recerca de Catalunya

Quina versió de l'article heu de dipositar?

  • La darrera versió de l'article que heu enviat després del procés de peer review, sense les marques de l'editorial. Aquesta versió rep noms diferents: postprint author's final draft, accepted author manuscrit, accepted version, postprint, etc.

Versions dels articles científics i accés obert

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons