Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Projectes de recerca i accés obert

Si teniu un projecte de recerca

Consulteu si l'editor us permet publicar l'article al Repositori

Consulteu la política de l'editor en relació als drets d'autor i així poder complir amb els requeriments en relació a l'accés obert de les agències que financien la vostra recerca. 

Més informació

Si teniu dubtes, necessiteu més informació o voleu dipositar publicacions al repositori, adreceu-vos a la biblioteca del campus o poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de l'adreça repositori@udl.cat

Idioma

  Español

  English

La traducció d'aquesta pàgina és mitjançant el traductor de Google 

Projectes de recerca

Els investigadors que participeu en projectes finançats per la Comissió Europea en el seu Programa Horitzó 2020 i a nivell nacional la Llei de la ciència, la tecnologia i la innovació del Ministerio de Ciencia e Innovación, heu de fer pública en obert una versió digital dels vostres articles acceptats per a ser publicats en revistes, en un dipòsit institucional, com ara el Repositori Obert UdL. En el cas de l'H2020 el termini és d6 mesos des de la publicació i de 12 mesos en les ciències socialsPublicar un article en una revista en accés obert no eximeix el dipòsit d'aquest al Repositori Obert UdL.​

Com ho heu de fer?

Per dipositar un article al Repositori Obert de la UdL cal fer-ho via GREC.​

Com ho heu de fer un cop l'article s'ha publicat?

  • Introduïu les dades de la vostra publicació al GREC​ i adjunteu la versió final de l'autor postprint (des de "Visualitzar el registre").
  • El dipòsit ha de ser immediat quan l'article s'ha publicat.
  • La biblioteca ho dispositarà al Repositori Obert de la UdL, respectant les polítiques editorials, encara que se n'hagi de restringir temporalment l'accés públic al text complet.
  • ​És visualitzarà al Portal de Recerca de Catalunya

Quina versió de l'article heu de dipositar?

  • La darrera versió de l'article que heu enviat després del procés de peer review, sense les marques de l'editorial. Aquesta versió rep noms diferents: postprint author's final draft, accepted author manuscrit, accepted version, postprint, etc.

Versions dels articles científics i accés obert

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons