Skip to main content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Dades de recerca: suport en la gestió i difusió

Què és un Pla de Gestió de Dades?

El Pla de Gestió de Dades (PGD) o Data Management Plan (DMP) és un document que descriu com gestionaràs i organitzaràs les dades del teu projecte de recerca. Aquest document ajuda a organitzar-te a partir de preguntes específiques sobre la recopilació i l'anàlisi de les dades que utilitzaràs durant la teva recerca.

Eina per elaborar un PGD

​L'eiNa DMP permet elaborar un PGD de manera ràpida, senzilla i col·laborativa, seguint la plantilla que es detalla a la Guia per elaborar un pla de gestió de dades per a doctorands. Aquesta guia vol servir de suport als doctorands a l'hora de crear els seus Plans de Gestió de Dades (Data Management Plan, DMP).

  • Registreu-vos a l'eiNa DMP
  • Seleccioneu la plantilla anomenada Doctorand
  • L'eina permet guardar, editar i exportar el pla de gestió de dades i treballar col·laborativament amb altres investigadors
 
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons