Skip to Main Content

Dades de recerca per a doctorands

Què és un pla de gestió de dades?

El Pla de Gestió de Dades (PGD) o Data Management Plan (DMP) és un document que descriu com gestionaràs i organitzaràs les dades del teu projecte de recerca. Aquest document ajuda a organitzar-te a partir de preguntes específiques sobre la recopilació i l'anàlisi de les dades que utilitzaràs durant la teva recerca.

Elaboreu el vostre pla de gestió de dades

El Pla de Recerca de l'Escola de Doctorat requereix la elaboració d'un Pla de Gestió de Dades (DMP) per als investigadors en formació.

L'eina gratuïta CORA eiNa DMP (Pla de Gestió de Dades de Recerca) us permet elaborar un DMP de manera ràpida i senzilla. A més, us permet guardar, editar i exportar el vostre DMP,  treballar de forma col·laborativa amb altres investigadors i actualitzar-lo durant les diferents fases de la vostra recerca.

Per crear el DMP consulteu la Guia per elaborar un pla de gestió de dades per a doctorands. Versió UdL (català, castellà i anglès) que conté ajudes i exemples per als diferents apartats.

  • Accediu i registreu-vos a CORA eiNa DMP. (Marqueu Universitat de Lleida al camp Organisation del formulari)CORA. eiNa DMP logo
  • Seleccioneu la plantilla anomenada Doctorand.
  • L'eina permet escriure, guardar, compartir i exportar el pla de gestió de dades.
  • Mantingueu el DMP actualitzat durant tota la vostra investigació.
  • Apliqueu les bones pràctiques en gestió de dades de recerca per fer que les dades de recerca siguin de qualitat, sostenible i accessible.
  • Si necessiteu ajuda us podeu adreçar a repositori@udl.cat.

 

Com fer el pla de gestió de dades

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons