Skip to Main Content

Dades de recerca per a doctorands

CORA. Repositori de Dades de Recerca   

El CORA. Repositori de Dades de Recerca (CORA.RDR) és un repositori de dades federat i multidisciplinari l'objectiu del qual és augmentar l'eficiència i la transparència de la recerca gràcies a una difusió ràpida dels datasets i de facilitar-ne la seva reutilització.  Permet a les universitats catalanes, centres de recerca CERCA i altres entitats que fan recerca, la publicació de conjunts de dades de recerca en mode FAIR i seguint les directrius de l'EOSC.

Poden dipositar les dades de recerca a CORA.RDR:

  • El personal investigador de la UdL 
  • Abans de publicar el primer dataset a CORA-RDR cal registrar-se seguint aquestes instruccions i informar a repositori@udl.cat per assignar permisos de publicació. 
  • Les dades no han de contenir cap informació de caràcter confidencial, ni protegida legalment, ja sigui per qüestions de privacitat, de propietat intel·lectual, industrial o altres.
  • La publicació no és immediata, des de l'Àrea de Serveis als Usuaris es revisen les metadades abans de publicar el dataset. 
  • Cal contactar amb repositori@udl.cat per publicar datasets superiors a 10GB.

 

 

Amb cada dataset:

  • Afegiu un fitxer readme amb informació sobre les dades de recerca. El fitxer s'ha de guardar amb el nom "Readme.txt".

Descarregueu-vos les plantilles (català, español, english) i amb el botó dret del ratolí feu "Guardar como".

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons