Skip to Main Content

Dret

Apps

​vLex Open. Versió gratuïta de vLex que permet l'accés a una selecció de legislació i jurisprudència, cerca a tota la col·lecció de documents, revistes de dret Vlex i 10 obres doctrinals a text complet. Disponible per a Android i Iphone.

Resultado de imagen de abogados 365  Abogados365. Aplicació gratuïta per tal d'agilitzar la comunicació entre professionals i usuaris, disponible per a Android i Iphone.

Resultado de imagen de law dictionary app   Law Guide Dictionary. Aplicació amb més de 8500 definicions i un foro d'assessoria jurídica

Resultado de imagen de smartleges   SmartLeges. Lector gratuït de lleis amb legislació de molts països (EEUU, Xile, Argentina, Espanya, Itàlia, Regne Unit, frança, etc.)

Resultado de imagen de ijuror app   iJuror. Gravadora d'àudio que permet organitzar els arxius per expedient. És de pagament.

Blogs

Almacén de Derecho. Millor blog jurídic de l'any 2015 realitzat per professors i catedràtics de dret .Inclou casos, sentències i webinars.

Contrato de obra. Web sobre la contractació pública a Espanya.

delaJusticia.com. Blog de José R. Chaves amb notícies, lectures i xerrades de l'àmbit jurídic.

Entre leyes y jurisprudencia. Blog de Alex Plana Paluzie (advocat de fusions i adquisicions) que analitza el sistema legal de Catalunya, Espanya i Europa.

Garrigues. Blog del bufet internacional Garrigues present a 13 països de 4 continents, especialitzat en dret dels negocis

Melián abogados. Selecció d'articles i vídeos realitzada pel bufet Melián abogados de Santa Cruz de Tenerife.

Tu abogado defensor. Recull de notícies jurídiques realitzat pel bufet d'advocats Vázquez & Apraiz de Madrid.

Vídeos

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons