Skip to Main Content

Enginyeria de l'energia i sostenibilitat

Algunes webs interessants...

Institut Català de l'Energia

L'Institut Català d'Energia és l'entitat de la Generalitat de Catalunya encarregada d'elaborar i dur a terme la política energètica catalana, especialment en el camp de la millora de l'estalvi i l'eficiència energètica i el desenvolupament de les energies renovables.

Ciemat

El CIEMAT (Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas) és un Organisme Públic d'Investigación adscrit al Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades mitjançant la Secretaría General de Coordinación de Política Científica focalitzat principalment als àmbits de l'energia i el medi ambient i els camps tecnològics relacionats amb ells.

Oficina Catalana del Canvi Climàtic

L’Oficina Catalana del Canvi Climàtic és l'òrgan tècnic del Govern de la Generalitat de Catalunya, adscrit a la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Secretaria de Medi Ambient, encarregat d'impulsar a Catalunya l'establiment d'estratègies, plans i projectes en matèria de canvi climàtic

Pangaea

El sistema d'informació PANGEA funciona com una biblioteca d'accés obert destinat a arxivar, publicar i distribuir dades georeferenciades a partir de la investigació del sistema terrestre. El sistema garanteix la disponibilitat a llarg termini del seu contingut mitjançant el compromís de les institucions d'allotjament.

WolframAlpha

Motor de coneixement computacional creat per l'empresa Wolfram Research. Permet calcular operacions matemàtiques i guarda  dades computables sobre qualsevol tema amb múltiples exemples i una interfície molt amigable.

Nanohub

Plataforma per a la investigació, educació i col·laboració en nanotecnologia computacional. Acull una ràpida i creixent col·lecció de programes de simulació per a fenòmens de nanoescala que s'executen en el núvol i són accessibles a través d'un navegador web. També proporciona una gran varietat de recursos que ajuden als usuaris a conèixer els nostres programes de simulació i sobre la nanotecnologia en general. 

Novetats del Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya

Loading ...
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons