Skip to Main Content

Enginyeria de l'energia i sostenibilitat

Novetats

Plataformes de llibres-e

SpringerLink e-books

Servei d'accés a més de 4.000 monografies publicades per Springer-Verlag i Kluwer. L'abast temàtic és multidisciplinar, però amb un gran pes de la medicina i les ciències pures. Permet la cerca per matèria, títol, autor, any de publicació, editor, llengua, i text complet.

Lecture Notes in Computer Science (LNCS)

Versió electrònica a text complet de la col·lecció de monografies "Lecture Notes in Computer Science" (LNCS). Inclou les subcol·leccions "Lecture Notes in Artificial Intelligence" (LNAI) i "Lecture Notes in Bioinformatics" (LNBI).

eBooks UPC

Col·lecció de llibres digitals creats per autors de la Universitat Politècnica de Catalunya per impulsar i facilitar la creació de continguts digitals de suport a la docència i a la recerca.

Dawsonera

Servei d'accés al text complet a una selecció de llibres de l’àmbit de la biomedicina en castellà. Per poder imprimir el 5% del llibre, exportar referències a un gestor de referències, escoltar els llibres-e i afegir notes permanents i personalitzades cal registrar-se a la plataforma.

Directory of Open Access Books (DOAB)

Directori d'àmbit internacional que ofereix l'accés al text complet de llibres. Abast temàtic multidiplinar.

Ingebook

Plataforma de llibres-e en castellà que inclou sobretot llibres de les editorials McGraw-Hill i Pearson.

eBook Collection (EBSCOhost)

Col·lecció de llibres electrònics a text complet. Permet fer cerques al text sencer d'un o tots els llibres alhora combinant paraules, utilitzar operadors booleans i limitadors, i imprimir informació.

ProQuest Ebook Central

Servei d'accés al text complet d'una selecció de llibres. Permet visualitzar textos, fer notes i, entre moltes altres eines, afegir els llibres a una biblioteca personalitzada on es poden guardar, editar i imprimir.

OpenLibra

Portal que recull una selecció de llibres electrònics en castellà i amb llicència copyleft o creative commons. De temàtica multidisciplinar però especialment dedicat a l'àmbit de la informàtica i matèries relacionades (desenvolupament web, programació, robòtica, sistemes d'administració,...).

IntechOpen

Editor líder de llibres científics en accés obert. Permet llegir, descarregar i compartir més de 3350 llibres revisats per experts.

On localitzar llibres?

CercatTot és el nou catàleg de la biblioteca

Aquest cercador permet fer una cerca única a tots els recursos d’informació que té la biblioteca:

  • Recursos electrònics: llibres i revistes, articles i bases de dades.
  • Recursos físics: llibres, revistes, audiovisuals, etc.
  • Repositoris digitals: producció científica, tesis, TFG, TFM, tesis doctorals, materials docents, col·leccions especials, etc.

Un cop obtinguts resultats de la vostra cerca, podeu utilitzar les diferents opcions per limitar els vostres resultats com per exemple al tipus de document que esteu buscant (llibre, llibre en línia, articles, recursos electrònics)

Si no localitzeu el llibre que esteu buscant en el CercaTot podeu fer la cerca a Préstec entre universitat catalanes (PUC) des d'aquí estareu cercant a tots el catàlegs de les biblioteques de universitats catalanes.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons