Skip to Main Content

Josep M. Aloy: Fons especial de la Universitat

Fons Josep Maria Aloy

El Fons Josep Maria Aloy està format per una part de la seva biblioteca personal i la documentació personal generada en la seva tasca de biògraf de Josep Vallverdú.

La part bibliogràfica està formada per 283 llibres i 45 exemplars de 22 títols de revista diferents. 

Set dels llibres són de la seva pròpia autoria, mentre que la resta són obres escrites pel lleidatà Josep Vallverdú, de qui el manresà fou biògraf, sobre aquest autor i algunes obres col·lectives 

Els exemplars de revista, per la seva banda, són números que inclouen entre les seves pàgines articles bé escrits per Vallverdú bé sobre la seva figura, alguns d'ells escrits per Aloy.

La documentació personal està formada per carpetes, dossiers i fundes amb informació variada, més 19 carpetes amb anelles que contenen retalls de premsa, textos breus, conferències i corresponència al voltant de la figura de Josep Vallverdú. Aquesta documentació escrita es complementa amb un petit fons fotogràfic i tres objectes: un diploma, una capsa i una figura del Rovelló.

 

Col·lecció "Fons Josep Maria Aloy"

Col·lecció "Fons Josep Vallverdú"

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons