Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Fons Ramon Xammar

Ramon Xammar i Vidal

Idioma

  Español

  English

La traducció d'aquesta pàgina és mitjançant el traductor de Google 

El Fons de Ramon Xammar

Fons

Consulta: Biblioteca de l’ETSEA

Data d’ingrés:  febrer 2013

Donació de Francesc Xammar i Vidal, germà de Ramon Xammar, a la Universitat de Lleida el febrer 2013

Citeu com: "Fons Ramon Xammar / Universitat de Lleida"

La Biblioteca de l'ETSEA va rebre un donatiu del fons del senyor Ramon Xammar i Vidal , SJ (1930-2012) per voluntat del seu germà. Aquest donatiu inclou 5.500 diapositives, aproximadament, de temàtica agrícola. El fons inclou també una petita part d'impressions fotogràfiques, monografies i correspondència.

Les diapositives recullen imatges dels anys 70, principalment sobre l'explotació agrícola de Raïmat, i són una mostra de la modernització de la producció fruitera a les terres de Lleida. També es recullen imatges dels anys 80 i 90 sobre el desenvolupament de diferents projectes agrícoles de cooperació internacional desenvolupats a l'Amèrica del Sud (Bolívia, Paraguai, Perú) i a l'Àfrica (Txad).

Àlbum fotogràfic

 

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons