Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Arquitectura Tècnica i Edificació

Photo by Jeff Bown, Unsplash

La Unitat de Biblioteca i Documentació de la Universitat de Lleida us ofereix a través de les biblioguies tota una col·lecció d'eines, guies temàtiques, tutorials i materials de suport a l'aprenentatge i la investigació relacionats amb la cerca d'informació, publicacions, factor d'impacte de les revistes, treballs acadèmics, etc.

Què us oferim?

​Aquesta guia conté una sèrie de recursos de l'àmbit de l'arquitectura tècnica i la construcció que us poden ser d'utilitat, per exemple, a l'hora de realitzar els vostres treballs acadèmics:

  • Fonts d'informació: bases de dades específiques, llibres, revistes, diccionaris i enciclòpedies
  • Bibliografia recomanada: accés a la bibliografia recomanada de cada assignatura en versió electrònica
  • Recursos web: institucions i organismes oficials, escoles d'arquitectura tècnica, portals temàtics, programari i normatives.
  • Per estar al dia: BIM, notícies d'actualitat, premis i els millors vídeos i apps en el camp de l'arquitectura tècnica.

Resultado de imagen de location icon Biblioteca Jaume Porta    Resultado de imagen de telephone icon +34 973 00 35 12   Resultado de imagen de e-mail icon bid.cappont@udl.cat

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons