Skip to Main Content

Arquitectura Tècnica i Edificació

Photo by Jeff Bown, Unsplash

La Unitat de Biblioteca i Documentació de la Universitat de Lleida us ofereix a través de les biblioguies tota una col·lecció d'eines, guies temàtiques, tutorials i materials de suport a l'aprenentatge i la investigació relacionats amb la cerca d'informació, publicacions, factor d'impacte de les revistes, treballs acadèmics, etc.

Què us oferim?

​Aquesta guia conté una sèrie de recursos de l'àmbit de l'arquitectura tècnica i la construcció que us poden ser d'utilitat, per exemple, a l'hora de realitzar els vostres treballs acadèmics:

  • Fonts d'informació: bases de dades específiques, llibres, revistes, diccionaris i enciclòpedies
  • Bibliografia recomanada: accés a la bibliografia recomanada de cada assignatura en versió electrònica
  • Recursos web: institucions i organismes oficials, escoles d'arquitectura tècnica, portals temàtics, programari i normatives.
  • Per estar al dia: BIM, notícies d'actualitat, premis i els millors vídeos i apps en el camp de l'arquitectura tècnica.

Resultado de imagen de location icon Biblioteca Jaume Porta    Resultado de imagen de telephone icon +34 973 00 35 12   Resultado de imagen de e-mail icon bid.cappontformacio@udl.cat

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons