Skip to Main Content

Arquitectura Tècnica i Edificació

Principals bases de dades

ArchINFORM. Base de dades d'arquitectura internacional. Inclou informació sobre més de 55000 projectes construits i projectes no realitzats i està especialitzada en arquitectura del segle XX.

Agricola. Agricola Article Citation Database està compilada per la US National Agricultural Library. Inclou més de 3 milions de referències bibliogràfiques procedents de publicacions periòdiques, monografies, tesis, patents, etc. sobre agricultura i ciències afins.

Fundación Docomomo Ibérico. Accés a tota la documentació sobre patrimoni arquitectònic modern d'Espanya i Portugal que reuneix la Fundació Docomomo Ibérico.

2030 Plataforma. Base de dades que proporciona recursos sobre disseny sostenible per a lluitar contra el canvi climàtic i l'emissió de gasos d'efecte hivernacle. 2030 Palette és un projecte d'Architecture 2030 creat sota llicència Creative Commons.

GreenDatabase.org. Principal recurs de disseny d'edificis verds i productes per a la construcció sostenible del Regne Unit.

Make it right. Organització americana que encapçala un dels més grans moviments solidaris pel canvi envers una arquitectura més sostenible. Disposa d'una base de dades descarregable amb propostes de projectes aprovats per la organització per tot el món.

metaBase ITeC. L'Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya (ITEC), institució de referència del sector de la construcció en la difusió d'informació tecnològica posa a l'abast dels professionals un conjunt de bases de dades amb informació de productes, equips i sistemes de la construcció que li ofereix informació de preus, plecs de condicions, característiques tècniques, empreses, certificacions, imatges de productes i dades medioambientals. 

[T[tectonica. [T]tectonica-online és una base de dades de materials, productes, sistemes constructius i anàlisi constructiu de projectes.

Structurae. Informació sobre obres arquitectòniques d'enginyeria de tot tipus, des de ponts i gratacels a viaductes i túnels. Més de 47000 fitxes, 100000 pàgines i 140000 imatges.

AENORmás. Accedeix al text complet de les normes UNE vigents. També ofereix la referència de les normes anul·lades i substituïdes.

 Trobaràs més informació sobre normativa tècnica a la biblioguia de Normes tècniques.

CTE. Código Tècnico de la Edificación. Marc normatiu amb les exigències que han de complir els edificis en relació amb els requisits bàsics de seguretat i habitabilitat establerts a la Llei 38/1999, de 5 de novembre, d'ordenació de l'edificació.

Bases de dades A-Z

Anar a la llista A-Z

Des d'aquí tindreu accés a totes les bases de dades subscrites per la unitat de Biblioteca i Documentació de la UdL, podeu  localitzar-les per matèries, filtrar per tipus de recurs (bases de dades, repositoris, etc.) o bé cercar per títol a la barra de navegació. 

També podeu filtrar per lletra de la A a la Z i veure les més consultades així com les noves i/o en proves.

Accés als recursos electrònics des de fóra de la UdL

Podràs accedir als recursos electrònics, configurant el proxy del teu navegador. Però per alguns recursos electrònics necessitaràs configurar-te els túnels. Clica aquí per a més informació.

  • I si vols configurar la wifi als teus dispositius consulta aquí les instruccions.
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons