Skip to Main Content

Com trobar informació en l'àmbit del CAFIV

Llibres

Per tal d'accedir a la informació, hi ha diferents accessos directes des de la pàgina principal de Biblioteca i Documentació:

El CercaTot és una eina de cerca i descobriment de recursos bibliogràfics de la Unitat de Biblioteca i Documentació de la UdL. Permet fer cerques globals des d'un únic punt en els recursos propis i en una gran quantitat de recursos externs, molts a text complet. També informa de la disponibilitat i localització dels documents, i permet accedir a El Meu Compte per tal de gestionar préstecs, renovacions, reserves, etc.

 

 

Un cop tingueu els resultats de la consulta, des de l'apartat Tipus de recurs podeu limitar pel tipus de document: llibre, capítol de llibre, etc. A més, des de l'apartat Disponibilitat podeu triar el format (en línia, en paper, accés obert, etc.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si no els trobeu disponibles a les biblioteques de la UdL, podeu cercar-los al Catàleg Col·lectiu de les Universitat Catalanes.

Revistes

A través del CercaTot, el catàleg de la UdL, podeu cercar revistes. Un cop heu fet la cerca, cal marcar l'opció Revistes d'entre les opcions que apareixen a Tipus de recurs.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons