Skip to Main Content

Com trobar informació en l'àmbit del CAFIV

Plataformes de llibres-e

ScienceDirect

Text complet de les revistes i llibres publicats per Elsevier. Inclou les revistes publicades anteriorment per Academic Press, North Holland, Pergamon, Harcourt Health Sciencies i altres editors.

Acta horticulturae

Portal de llibres electrònics de l'àmbit agricola. Teniu disponible el text complet de les Acta Horticulturae, publicades per la International Society for Horticultural Science (ISHS), que conté majoritàriament els proceedings de la ISHS Symposia i del International Horticultural Congress.

CAB eBooks

Llibres digitals ​especialitzats en agricultura, forestals, salut i nutrició humana, i gestió i conservació de recursos naturals.

eBook Collection (EBSCOhost)

Col·lecció de llibres electrònics a text complet. Permet fer cerques al text sencer d'un o tots els llibres alhora combinant paraules, utilitzar operadors booleans i limitadors, i imprimir informació.

SpringerLink e-books

Servei d'accés a més de 4.000 monografies publicades per Springer-Verlag i Kluwer. L'abast temàtic és multidisciplinar, però amb un gran pes de la medicina i les ciències pures. Permet la cerca per matèria, títol, autor, any de publicació, editor, llengua, i text complet.

ProQuest Ebook Central

Servei d'accés al text complet d'una selecció de llibres. Permet visualitzar textos, fer notes i, entre moltes altres eines, afegir els llibres a una biblioteca personalitzada on es poden guardar, editar i imprimir.

eBooks UPC

Col·lecció de llibres digitals creats per autors de la Universitat Politècnica de Catalunya per impulsar i facilitar la creació de continguts digitals de suport a la docència i a la recerca.

Directory of Open Access Books (DOAB)

Directori d'àmbit internacional que ofereix l'accés al text complet de llibres. Abast temàtic multidiplinar.

Digitalia

Servei d'accés de llibres electrònics d'àmbit multidisciplinari.

eDU-library

Servei d'accés a llibres electrònics adreçat a la comunitat acadèmica i científica. Disposa dels títols publicats a l'editorial Documenta Universitaria, les publicacions de l'IULA i les de UNICA, a més de publicacions de la UdG, UB i, properament, l'ESMUC. També hi podeu trobar uns quants títols d'accés obert.
Només permet la reproducció dels llibres en temps real.

Wiley Online Library

Text complet de llibres i revistes de l'editorial Wiley. És multidisciplinar: dret, economia i empresa, educació, enginyeries, estadística, física, informàtica, matemàtiques, medi ambient, medicina, psicologia i química. Abast cronològic: des del 1997 fins a l'actualitat.

Llibres

Per tal d'accedir a la informació, hi ha diferents accessos directes des de la pàgina principal de Biblioteca i Documentació:

El CercaTot és una eina de cerca i descobriment de recursos bibliogràfics de la Unitat de Biblioteca i Documentació de la UdL. Permet fer cerques globals des d'un únic punt en els recursos propis i en una gran quantitat de recursos externs, molts a text complet. També informa de la disponibilitat i localització dels documents, i permet accedir a El Meu Compte per tal de gestionar préstecs, renovacions, reserves, etc.

 

 

Un cop tingueu els resultats de la consulta, des de l'apartat Tipus de recurs podeu limitar pel tipus de document: llibre, capítol de llibre, etc. A més, des de l'apartat Disponibilitat podeu triar el format (en línia, en paper, accés obert, etc.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si no els trobeu disponibles a les biblioteques de la UdL, podeu cercar-los al Catàleg Col·lectiu de les Universitat Catalanes.

Revistes

A través del CercaTot, el catàleg de la UdL, podeu cercar revistes. Un cop heu fet la cerca, cal marcar l'opció Revistes d'entre les opcions que apareixen a Tipus de recurs.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons