Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Journal Citation Reports

Què és el Journal Citation Reports?

Journal Citation Reports (JCR) és un recurs per avaluar i comparar les principals revistes de recerca a través del nombre de cites que han rebut els artciles publicats en aquestes revistes.

JCR permet identificar la rellevància que té una revista dins de la comunitat investigadora a través d'indicadors, com ara el factor d'impacte (Impact factor), l'índex d'immediatesa (Immediacy index) o la vida mitjana quan és citada (Cited Half-Life), que giren a l'entorn de les cites rebudes.

JCR té dos edicions:

  • JCR Science Edition: conté les dades de més de 5.900 revistes en 171 categories temàtiques.
  • JCR Social Science Edition: conté més de 1.700 revistes en 55 categories temàtiques.

Resultado de imagen de location icon Biblioteca de l'ETSEA    Resultado de imagen de telephone icon +34 973 70 28 03 Resultado de imagen de e-mail icon betsea@sbd.udl.cat

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons