Skip to Main Content

Journal Citation Reports

Tipus de cerques

Des de la pàgina principal es pot utilitzar la barra central o les icones de sota per cercar per:     

       1. Títol de la revista o abreviatura

       2. ISSN / eISSN

       3. Categoria

       4. Editor

       5. País / Regió

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quan accedim a l'opció de Revistes veurem totes les revistes presents a Journal Citation Reports. Per defecte es presenten ordenades pel darrer Factor d'Impacte, de més a ménys, però es poden ordenar per totes les mètriques que contempla JCR. Els indicadors que apareixen són els que mostra JCR per defecte (Total de citacions, Factor d'Impacte, Quartil, Journal Citation Indicator i % de revistes d'Open Access Gold).

 

Però hi ha altres modes de visualització que mostren molts altres indicadors i a través del quals també podrem ordenar les revistes, com podem veure a continuació. Aquests indicadors es poden afegir o treure de la visualització a través de l'opció Customize que trobarem a dalt a la dreta.

Quan cerquem per categories ens apareixen els grans àmbits temàtics en què estan englobades les 254 categories en què està classificades les revistes.

 

Si entrem en algun d'aquest àmbit temàtic podrem veure les categories que en formen part:

 

Si triem una de les categories podrem veure les edicions en les que està inclosa aquesta categoria (perquè cal recordar que una mateixa categoria pot estar indexada en vàries edicions de JCR)

 

Si triem alguna de les edicions veurem les revistes en concret que en formen part.

Quan cerquem per aquesta opció accedim al llistat complet dels editors que publiquen les revistes presents a Journal Citation Reports. A la part superior esquerra es pot seleccionar l'any de l'edició de JCR que es desitja consultar. I si accedim a casdascun dels editors podrem veure totes les revistes integrants i les podrem ordenar per Factor d'Impacte, Quartil, Journal Citation Indicator...

Nota: De moment no disposem de subscripció a InCite Analysis

Quan cerquem per aquesta opció accedim al llistat complet dels països o regions on es publiquen les revistes presents a Journal Citation Reports. A la part superior esquerra es pot seleccionar l'any de l'edició de JCR que es desitja consultar. Si accedim a casdascun dels països podrem veure totes les revistes publicades.

Nota: De moment no disposem de subscripció a InCite Analysis

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons