Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Formació d'usuaris. Matèries transversals

 

ITINERARI PER A LA GESTIÓ DE LA INFORMACIÓ

AL CAMPUS DE L'ETSEA

(1 crèdit ECTS)

1. CONTINGUTS

La Biblioteca de l’ETSEA ofereix una sèrie d’activitats de formatives, tan en format virtual com presencial, que comprenen des del procés de cerca i conèixerl’ús de les principals bases de dades i recursos, els gestors de referències bibliogràfiques o les recomanacions per elaborar treballs acadèmics, pòster etc. I tot centrat en l’àmbit dels estudis que s’imparteixen al campus de l’ETSEA.

2. OBJECTIUS

L’objectiu d’aquesta activitat és que l’alumne pugui integrar de manera progressiva i pràctica competències informacionals especialitzades els àmbits d’estudis impartits en el campus ETSEA que capaciten a l’alumne en saber localitzar, avaluar, utilitzar i gestionar la informació que necessita, afavorint l’aprenentatge permanent i la optimització dels recursos disponibles.

3. ACTIVITATS FORMATIVES A ESCOLLIR

El període per realitzar les activitats formatives serà des d'octubre fins a maig. Aquestes són les activitats que oferim. N'has de triar 1 de cada bloc (4 en total):

BLOC 1

On localitzar informació fiable i de qualitat?

(escull la teva especialitat)

Presencial

BLOC 2

Com redactar un treball acadèmic (TFG/TFM)

Virtual

BLOC 3

Com gestionar les teves referències?

Virtual

BLOC 4

Com difondre els resultats obtinguts?

Virtual

4. MODALITAT

Les activitats formatives es duran a terme en modalitat:

  • Virtual, mitjançant projectes docents al campus virtual
  • Presencial, a la Biblioteca de l'ETSEA

5. AVALUACIÓ

L'estudiantat haurà de superar (obtenir qualificació d'Apte) un total de 4 cursos per a poder obtenir 1 crèdit ECTS.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons