Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Formació d'usuaris. Matèries transversals

 

FULL DE RUTA PER A LA CERCA I GESTIÓ D'INFORMACIÓ

EN ENGINYERIES I TIC (1 crèdit ECTS)

1. CONTINGUTS

La Biblioteca Jaume Porta i la Biblioteca Pla de la Massa d'Igualada, ofereixen una sèrie d'activitats formatives en format virtual que comprenen des del procés de cerca i conèixer l'ús de les principals bases de dades i recursos en l'àmbit de les enginyeries politècniques i les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) fins als gestors de referències bibliogràfiques o les recomanacions per elaborar treballs acadèmics i les citacions bibliogràfiques.

2. OBJECTIUS

L'objectiu d'aquesta activitat és que l'alumne pugui integrar de manera progressiva i pràctica competències informacionals en enginyeries politècniques i les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) que capaciten a l'alumne en saber localitzar, avaluar, utilitzar i gestionar la informació que necessita, afavorint l'aprenentatge permanent i la optimització dels recursos disponibles.

3. ACTIVITATS FORMATIVES A ESCOLLIR

El període per realitzar les activitats formatives serà des d'octubre fins a maig. Aquestes són les activitats entre les quals n'has d'escollir 4:

On localitzar informació fiable i de qualitat?
  • Recursos d'informació en enginyeria i TIC per a treballs acadèmics
Com gestionar les teves referències?
  • Gestor Bibliogràfic Mendeley Reference Manager
  • Gestor Bibliogràfic Zotero
Com citar?
  • Com citar documents
  • Com elaborar les cites i la bibliografia: estil IEEE
Com difondre els resultats obtinguts?
  • Com elaborar un pòster científic

Accedeix al calendari per a més informació sobre el contingut, les dates de realització i la inscripció a les activitats formatives.

4. MODALITAT

Les activitats formatives es duran a terme en modalitat virtual mitjançant projectes docents al campus virtual.

5. AVALUACIÓ

L'estudiantat haurà de superar (obtenir qualificació d'Apte) un total de 4 activitats formatives per poder obtenir 1 crèdit ECTS.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons