Skip to Main Content

Apps per a l'activitat acadèmica

Selecció d'aplicacions mòbils que us ajuden a mantenir-vos enfocats i concentrats en les tasques que esteu desenvolupant. També són útils per gestionar el temps perquè us permeten marcar objectius i temps de dedicació. A més, també poden bloquejar altres aplicacions perquè no esteu pendents del mòbil tota l'estona.

 

Brain Focus: és una aplicació de gestió de temps que us ajudarà a assolir objectius, millorar la productivitat i mantenir-vos concentrats. Té funcions com: inhabilitar la WI-FI i el so durant una sessió de treball, afegir més temps si és necessari, saltar un descans o finalitzar-la. Disposa d'una versió Premium.
Descarregar: Android

 

Focus Timer Reborn: és un temporitzador de treball que us ajuda a eliminar distraccions i a concentrar-vos en les   vostres tasques. També té estadístiques i anàlisi d'acompliment dels vostres objectius de treball. Utilitzeu-la per estudiar o treballar. 
​Descarregar: Android

 

Focus To-Do: ajuda a superar els retards en l'entrega de treballs i a la concentració en les activitats. Combina un temporitzador de concetració basat en la tècnica Pomodoro i una llista de gestió de tasques. Està entre les 5 millors aplicacions de Productivitat a Xina i Rússia. 
Descarregar: Android

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons