Skip to Main Content

Apps per a l'activitat acadèmica

Selecció d'aplicacions mòbils per fer presentacions visuals i atractives.

 

Creador de presentacions: aplicació per crear presentacions professionals, fins i tot sense tenir gaire experiència. Personalitzeu com vulgueu i actualitzeu les vostres presentacions en qualsevol moment.
Descarregar: Android

 

Emaze: aplicació per veure i compartir presentacions. Mireu les vostres presentacions, compartiu o mireu les que us hagin compartit, exploreu milions de presentacions per temes. El format facilita que es vegin des del telèfon intel·ligent, PC o tauleta.
Descarregar: Android

 

LinkedIn SlideShare: permet desar i veure presentacions. Compartir les millors presentacions o guardar contingut per fer-lo servir sense connexió a Internet. Slideshare és la comunitat més gran del món per compartir presentacions i contingut professional.
Descarrega: Iphone, Android

 

MindMeister: us permet crear, editar i compartir mapes mentals al vostre telèfon intel·ligent o tauleta Android i sincronitzar-los ja sigui individualment o en col·laboració amb altres persones. 
Descarregar: Iphone, Android

 

PowerPoint: us permet elaborar presentacions eficaces i personalitzades amb la possibilitat d'editar la presentació des de qualsevol lloc i en col·laboració amb altres persones en temps real.
Descarregar: Android

 

Presentacions de Google: creeu presentacions, editeu-les individualment o en colaboració amb d'altres usuaris des de tauletes Android, el vostre telèfon intel·ligent o el PC.
Descarregar: Android

 

Zoho Show - Presentation creator: feu presentacions des de zero o importeu fitxers .pptx i editeu-los directament des d'un dispositiu mòbil. Compartiu presentacions amb el vostre grup i col·laboreu en diapositives en temps real. Projecteu la pantalla del telèfon intel·ligent en un televisor i controleu les diapositives mitjançant el mateix dispositiu.
Descarregar: Android

 

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons