Skip to Main Content

Apps per a l'activitat acadèmica

Selecció de diccionaris i enciclopèdies.

 

El Diccionari de la llengua catalana de l’Institut d’Estudis Catalans (DIEC): és l'obra de referència de la normativa lèxica catalana. A través d'aquesta aplicació, l'institut posa a l'abast de tothom la versió més actual i completa de l'obra, que incorpora periòdicament les emenes que són aprovades.
Descarregar: Iphone, Android


Diccionaris.cat: 8 diccionaris per consultar definicions en català i traduccions en castellà, anglés i francés. Tot el que necessiteu per escriure i llegir en català a la vostra butxaca, amb la garantia de les prestigioses editorials Larousse i Vox.
Descarregar: Iphone, Android


Diccionario RAE y ASALE: resoleu qualsevol dubte sobre el significat d'una paraula i les seves característiques ortogràfiques i gramaticals, accedint directament a les bases de dades de la Reial Acadèmia Espanyola.
Descarregar: Ihpone, Android

 

Elsevier Enfermeria: és un potent glossari en Ciències de la Salut amb la definició de més de 38.000 termes, sigles i abreviacions. Inclou els 85 procediments més utilitzats en infermeria, amb informacions detallades, com: descripció, consideracions, materials utilitzats, registre i notificació de cada procediment. Un cop descarregada l'app, cal registrar-se. 
Descarregar: IphoneAndroid


Todos Diccionario Inglés: escriviu una paraula i la cercarà en diversos diccionaris de forma simultània.
Descarregar: Android

 

 

Tots diccionari Català: cerca en diversos diccionaris de català simultàniament.
Descarregar: Android

 

 

 Wikipedia: és l'enciclopèdia lliure més consultada amb més de 32 milions d'articles en 280 idiomes.
Descarregar: Iphone, Android

 

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons