Skip to Main Content

Apps per a l'activitat acadèmica

Selecció d'aplicacions mòbils per llegir, escriure i redactar els vostres treballs, projectes o idees si no teniu a mà un PC.

 

Acrobat Adobe Reader: aplicació estàndard gratuïta per visualitzar, firmar i comentar documents PDF de manera fiable.
Descarregar: IphoneAndroid

 

 

Document Viewer: visualitzador de documents: Word, Excel, Docs o Slide & Sheet per a dispositius mòbils i tauletes Android.
Descarregar: Android

 

 

Kindle: està optimitzada per a dispositius Android i ofereix als usuaris la possibilitat de llegir llibres Kindle en una interfície senzilla i fàcil d'utilitzar.
Descarregar: Android

 

OffiStar: aplicació que permet treballar des de qualsevol lloc amb qualsevol tipus de document: fulls de càlcul (XLS), documents (DOC), diapositives (PPT) o fitxers amb arxiu estàndard (ODT): tant visualitzar com comentar.
Descarregar: Android

 

Text Editor: editor de text senzill i potent per a Android que permet obrir i desar fitxers. Té opcions d'estil de text enriquit i permet desar en formats .html o .htm per compartir els fitxers amb altres aplicacions, si cal.
Descarregar: Android

 

Word: aplicació per crear documents de text, guions, blocs, etc. amb excel·lents opcions de format. També té plantilles per a cartes, currículums, informes, etc.
Descarregar: Android

 

Write: a més de totes les característiques habituals d’una aplicació de dibuix vectorial, Write proporciona un conjunt d’eines per editar i navegar per documents manuscrits. L'escriptura és perfecta per prendre notes o per dibuixar. Està disponible per a Android, Windows, Mac i Linux.
Descarregar: Android

 

Writer plus: és una aplicació d’escriptura que permet fer anotacions ràpides sense el soroll i la distracció d’un processador de textos tradicional. Writer Plus és perfecte per escriure notes, novel·les, cartes, poemes, assaigs, esborranys, etc., al telèfon o a la tauleta.
Descarregar: Android

 

Writting: aplicació per crear notes ràpidament. També permet afegir fotos. Les notes i les històries estan codificades per colors per trobar-les fàcilment. Podeu establir alertes de recordatori sobre notes individuals.
Descarregar: Iphone

 

Xodo PDF reader & editor: és un lector i editor de PDF. Amb Xodo es pot descarregar, visualitzar i compartir PDF, així com mostrar formularis en PDF, a més de sincronitzar-los amb Google Drive i Dropbox.
Descarregar: Android

 

Les següents apps ofereixen un conjunt d'aplicacions que permeten elaborar diferents tipus de documents. 

 

Office Suite: plataforma que permet crear i editar documents de Word, Excel i PowerPoint, i realitzar operacions avançades amb PDF. És força completa i, si encara voleu més prestacions, també disposeu d'una versió Premium.
Descarregar: Android

 

Polaris Office: obteniu un nou conjunt de programes complet i compatible totalment amb MS Word, Excel, PowerPoint i Adobe PDF. Guanyador dels premis "Elecció dels editors", "Millor aplicació 2015" i "Desenvolupador superior" de Google Play.
Descarregar: Android

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons