Skip to Main Content

Apps per a l'activitat acadèmica

Selecció d'aplicacions per crear i editar àudio i video. 

 

​Àudio Editor: té totes les funcions avançades i professionals per editar música: crear i retallar, mesclador d'àudio, fusió d'àudio, conversor, extractor i tag editor.
Descarregar: Android

 

Audio MP3 Cutter Mix Converter and Ringtone Maker: té totes les funcions per editar àudio: retalla, fusiona dos o més arxius, converteix formats, etc.
Descarregar: Android

 

Grabadora de voz: us permet gravar de forma fiable les vostres reunions, notes personales, discursos, conferències, cançons, etc. No hi ha límit de temps.
Descarregar: Android


Grabadora: feu-lo servir com a gravador de veu o com a gravador de sons. Grava durant segons o hores.
Descarregar: Iphone


Premiere Clip: és un editor de vídeo gratuït que fa fàcil i divertit crear vídeos de qualitat. Els vídeos es poden compartir de forma senzilla o obrir  amb Premiere Pro CC per tal de perfeccionar-los.
Descarregar: Android


Video editor, fotos, musica: és una eina d'edició de vídeo que permet crear vídeos amb estil fàcilment. A més, es poden compartir de forma instantània a les xarxes socials. Amb un mínim d'operacions es crea un vídeo amb efectes, filtres i música.
Descarregar: Android


Wonder Video: és una aplicació de vídeo professional amb diversos tipus d'eines d'edició. Podeu fer servir efectes cinematogràfics, filtres i música per crear vídeos originals i compartir-los a l'instant a les xarxes socials.
Descarregar: Android


Viva Video: compta amb més de 500 milions d'usuaris a tot el món. Podreu crear fàcilment la vostra història de vídeo i compartir-lo amb els vostres col·legues.
Descarregar: Iphone, Android
 

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons