Skip to Main Content

Apps per a l'activitat acadèmica

Selecció d'aplicacions mòbils per organitzar notes i no perdre cap idea. 

 

Bloc de notes: es pot utilitzar com un bloc de notes digitals o un diari. També és útil per prendre notes de conferències, reunions o entrevistes. Els colors i les etiquetes ajuden a organitzar-ho i classificar-ho tot.
Descarregar: Android


 Color Note: bloc de notes d'edició ràpida i senzilla que permet escriure notes, idees, correus electrònics, missatges, la llista de la compra, etc.
Descarregar: Android
 

Evernote: introduïu notes des del dispositiu o escanegeu notes escrites a mà. Podeu afegir tasques pendents, fotos, imatges, pàgines web o àudios. Organitzeu les vostres notes com vulgueu i compartiu-les. Evernote se sincronitza en els vostres dispositius.
Descarregar: Iphone, Android

Google Keep: notes i llistes: anoteu de forma ràpida les vostres idees i feu un recordatori en el moment precís. També podeu gravar un enregistrament de veu i transcriure'l automàticament. Google Keep permet compartir les vostres idees amb qui vulgueu fàcilment.
Descarregar: Iphone, Android


Keep My Notes: bloc de notes fàcil de fer servir que podeu utilitzar per prendre notes ràpides, escriure un diari o com a quadern privat.
Descarregar: Android

 

Microsoft OneNote: escriviu amb el teclat o dibuixeu les vostres idees al bloc de notes. Utilitzeu el llibre flexible de OneNote per col·locar contingut on vulgueu. Podeu digitalitzar notes manuscrites o pàgines directament i habilitar-les en la cerca del text.
Descarregar: Iphone, Android
 

 

Si voleu unes notes més visuals en pantalla, les següents aplicacions us agradaran.

 

Notes: aplicació que d'una manera senzilla i ràpida permet editar notes, llistes, correus electrònics, tasques pendents, etc.
Descarregar: Android

 

Sticky Notes: una aplicació senzilla per gestionar notes adhesives amb un giny per a la pantalla d'inici.
Descarregar: Android

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons