Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Índexs d'impacte: SCImago Journal Rank

Què és SCImago Journal Rank?

Scimago Journal Rank (SJR) és un indicador que mesura la qualitat de les revistes a través de les cites rebudes per cada publicació. El càlcul d'aquest indicador es fa comptabilitzant el nombre de cites rebudes ponderant la importància o el prestigi de les revistes que han fet les cites.

1. Accediu a l'Scimago Journal & Country Rank: http://www.scimagojr.com/

2. Podeu buscar la revista de la qual voleu obtenir l'Scimago Journal Rank (SJR) de dos maneres:

  • A través del títol, ISSN o editor.
  • A través de l'àrea temàtica (journal ranks):

Si busqueu la revista a través del títol, ISSN o editor, accedireu a una pantalla on apareix a la part dreta inferior un quadre amb un gràfic que conté els valor de l'SJR dels darrers quatre anys. A la part esquerra d'aquest quadre, apareix el quartil que ocupa aquesta revista els darrers quatre anys en les àrees temàtiques assignades.

Si busqueu la revista a través de l'àrtea temàtica, caldrà que seleccioneu l'àrea temàtica (més general) i la categoria (més específica). Tot seguit us apareixerà un llistat de revistes ordenat segons l'SJR:

1. A la base de dades Scopus, des de qualsevol pantalla de resultats, feu un clic al títol de la revista i accedireu al registre de la revista, on hi trobareu el valor de l'SJR a la part dreta de la pantalla:

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons