Skip to Main Content

Índexs d'impacte

Què és CiteScore?

CiteScore és un índex d'impacte de Scopus que representa la mitjana de cites que han rebut en un any determinat els articles publicats durant els quatre anys anteriors. La novetat de CiteScore és que té en compte per a aquest càlcul no només els articles d'investigació sinó també artícles de revisió, cartes, editorials, correccions, artícles de notícies, etc. Per tant, és un indicador molt semblant al Journal Impact Factor (JIF).

Com es consulta?

  • Accediu a Scopus
  • Podeu buscar la revista de la qual voleu obtenir el CiteScore de diverses maneres:
    • Des de la pantalla de resultats d'una cerca a Scopus
    • A través del títol, ISSN o editor de l'opció Sources
    • A través de l'àrea temàtica des de l'opció Sources

 

 

Des de qualsevol pantalla de resultats d'una cerca a Scopus, feu clic al títol de la revista i accedireu al seu registre, on hi trobareu el valor del CiteScore, el percentil i la posició que ocupa la revista en la categoria del darrer any disponible. Si voleu consultar altres anys, només l'heu de canviar del desplegable.

 

Si busqueu la revista a través del títol, ISSN o editor de l'opció Sources, accedireu al mateix registre de la revista que hem vist a l'opció anterior.

 

Si busqueu a través de l'àrea temàtica (Subject area) des de l'opció Sources, caldrà que seleccioneu l'àrea temàtica que us interessi i tot seguit us apareixerà un llistat de revistes ordenat segon el CiteScore del darrer any disponible. També apareix el percentil i el rànking del CiteScore. Si voleu canviar l'any, ho podeu fer des de View metrics for year.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons