Skip to Main Content

Índexs d'impacte

Què és l'Índex Dialnet de Revistes (IDR)?

L'IDR (Índex Dialnet de Revistes) és un nou indicador, encara en fase beta, que proporciona un rànquing de revistes per àmbits temàtics, basant-se en les referències de les revistes font seleccionades, tenint en compte una finestra de citació de 5 anys. Només inclou revistes de ciències socials i humanitats d'àmbit espanyol.

Forma part de Dialnet métricas com a resultat d'un projecte de col·laboració entre biblioteques universitàries espanyoles.

► Més informació

Com es consulta?

  • Accediu a Dialnet.
  • Podeu buscar la revista de la qual voleu obtenir l'IDR de diverses maneres:
    • Des de la cerca de revistes
    • A través del títol des de l'opció Dialnet Métricas
    • A través de l'àrea temàtica des de l'opció Dialnet Métricas

 

Si feu una cerca pel títol de la revista, accedireu al seu registre on hi trobareu el valor de l'IDR i la posició que ocupa la revista en la categoria corresponent, del darrer any disponible. Si voleu consultar altres anys, només heu de clicar sobre el valor de l'IDR.

 

Si busqueu la revista a través del títol des de l'opció Dialnet Métricas, accedireu al registre complet de dades métriques de la revista amb l'IDR de tots els anys disponibles, inclòs el quartil i la posició que ocupa la revista en cada categoria temàtica :

 

Si busqueu a través de l'àrea temàtica des de l'opció Dialnet Métricas, primer feu clic a IDR:

i accedireu a una pàgina amb la llista de matèries disponibles:

Caldrà que seleccioneu l'àrea temàtica que us interessi i tot seguit us apareixerà un llistat de revistes ordenat segon l'IDR del darrer any disponible. També apareix el quartil i el percentil. Si voleu canviar l'any, ho podeu fer des de la part superior on apareixen les dates disponibles.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons