Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Índexs d'impacte: Impacto (RESH)

Què és RESH?

RESH (Revistas Españolas de Ciencias Sociales y Humanidades) és un sistema d'informació que integra indicadors de qualitat per a les revistes científiques espanyoles de ciències socials i humanitats.

Indicador d'impacte de RESH

Podeu localitzar una revista de les dos maneres següents:

  1. Pel títol o per l'ISSN de la revista
  2. Per la seva àrea temàtica

Si us trobeu en el registre d'una revista, podeu visualitzar l'impacte a la última columna:

Si us trobeu davant de les dades d'una categoria temàtica, podeu ordenar les revistes segons l'indicador d'impacte:

L'indicador d'impacte que utilitza RESH s'anomena impacto i serveix per resumir l'impacte científic de les revistes espanyoles d'humanitats, ciències socials i jurídiques. Aquest impacto és el resultat de dividir el nombre de cites rebudes per les revistes en l'últim quinquenni pel nombre d'articles publicats en aquestes revistes en aquest mateix quinquenni. En el cas de ciències socials i jurídiques s'ha utilitzat el quinquenni 2005-2009, i en humanitats el quinquenni 2004-2008.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons