Skip to Main Content

Centre de Documentació Europea

Guia del Centre de Documentació Europea de la Universitat de Lleida

Qui som?

El Centre de Documentació Europea (CDE) té caràcter públic i està associat a la Universitat de Lleida des de l'any 1988. Tenir caràcter públic implica que qualsevol persona de la comunitat universitària o de fora d’ella pot consultar les seves fonts documentals i bibliogràfiques i accedir a tots els recursos disponibles al Centre, tant interns com externs.

L’objectiu del CDE és respondre a les necessitats d’informació d’àmbit europeu, tant d’estudiants i investigadors com de tots els ciutadans, fent accessible la informació sobre la Unió Europea, les seves polítiques i les seves actuacions. El Centre treballa de manera coordinada amb la resta de CDE a nivell d’Espanya, i compta amb el suport directe de la Representació de la Comissió Europea a Espanya i a Barcelona. És per això que els CDE es consideren la manera més directa i propera d’accés a la informació i documentació de la Unió Europea.

Dins de la Universitat de Lleida, el CDE col·labora de manera activa amb la Càtedra i Centre d'Excel·lència Jean Monnet.

 

Galeria d'imatges

Directori

Director acadèmic

Dr. Antoni Blanc Altemir tel. +34 973 70 32 85

antonio.blanc@udl.cat

Cap Biblioteca ETSEA - CDE Elionor  Vilalta

tel. +34 973 70 25 16

bid.etseacap@udl.cat

Responsable Rosa Xandri tel. +34 973 70 25 17

cde@udl.cat

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons