Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Centre de Documentació Europea

Guia del Centre de Documentació Europea de la Universitat de Lleida

Qui som?

El Centre de Documentació Europea (CDE) té caràcter públic i està associat a la Universitat de Lleida des de l'any 1988. Tenir caràcter públic implica que qualsevol persona de la comunitat universitària o de fora d’ella pot consultar les seves fonts documentals i bibliogràfiques i accedir a tots els recursos disponibles al Centre, tant interns com externs.

L’objectiu del CDE és respondre a les necessitats d’informació d’àmbit europeu, tant d’estudiants i investigadors com de tots els ciutadans, fent accessible la informació sobre la Unió Europea, les seves polítiques i les seves actuacions. El Centre treballa de manera coordinada amb la resta de CDE a nivell d’Espanya, i compta amb el suport directe de la Representació de la Comissió Europea a Espanya i a Barcelona. És per això que els CDE es consideren la manera més directa i propera d’accés a la informació i documentació de la Unió Europea.

Dins de la Universitat de Lleida, el CDE col·labora de manera activa amb el seu Centre d'Excel·lència Europeu Jean Monnet.

 

Galeria d'imatges

Directori

Director acadèmic

Dr. Antoni Blanc Altemir tel. +34 973 70 32 85

antonio.blanc@udl.cat

Cap Biblioteca ETSEA - CDE Elionor  Vilalta

tel. +34 973 70 25 16

bid.etseacap@udl.cat

Responsable Rosa Xandri tel. +34 973 70 25 17

cde@udl.cat

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons