Skip to Main Content

Com citar i elaborar bibliografies

CercaTot

El CercaTot t'ofereix la possibilitat d'obtenir la citació bibliogràfica de qualsevol document que es trobi al catàleg en els estils MLA, APA, Chicago, Harvard i Vancouver mitjançant la icona de les cometes.

Google Acadèmic o Google Scholar

Si utilitzes Google Acadèmic, tens la possibilitat de generar la citació bibliogràfica en els estils MLA, APA i ISO 690 des de la icona de les cometes.

Zoterobib

Zoterobib, dissenyat per l’equip de Zotero, permet generar citacions en diferents estils de citació (MLA, APA, Vancouver, Harvard, etc.)

BibGuru

BibGuru genera cites i bibliografies en diferents estils de citació (APA, MLA, Harvard, Chicago, etc.) i de manera senzilla i ràpida.

Twitter

Tweet2cite és un generador automàtic de citacions bibliogràfiques de piulades de Twitter que genera les referències en els formats MLA, APA i Wikipedia. Tot i que funciona prou bé, és recomanable repassar la cita resultant i adaptar-la a la llengua de treball.

BibMe

BibMe és un generador automàtic de bibliografies en diferents estils de citació (MLA, APA, Vancouver, etc).

EasyBib


​EasyBib és un generador automàtic de bibliografies en diferents estils de citació (MLA, APA, Chicago, etc.)

Citation Machine


Citation Machine és un generador automàtic de citacions i bibliografies en diferents estils de citació (APA, MLA, Chicago, etc.)

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons