Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Com citar i elaborar bibliografies

Consells

Considereu si algunes informacions provinents de les xarxes socials, com a fonts d'informació, són apropiades i acceptables per incloure al vostre treball. Si teniu dubtes, podeu consultar-ho amb el vostre professor o tutor.

Els perfils de les xarxes socials poden ser, tant oberts al públic, com restringits a determinats lectors o participants. Els posts públics haurien d'estar citats dins el text i en la llista de referències. En canvi, els posts de pàgines privades de Facebook, de blogs, de missatges de correu electrònic o de wikis es tracten com a comunicacions personals, és a dir, se citen al text però no a la llista de referències. És recomanable que obtingueu l'autorització de la persona a qui fa referència aquesta comunicació personal.

 

Blogs

Autor(s) del blog (o el nom de l'autor que comenta)- Any, ‘Títol de l'entrada individual del blog’, Títol del blog [Blog], data de l'entrada/post, consultat: dia-mes-any-, dades completes de la URL.

Wikis

En general, les entrades provinents de la Wikipedia no es recomana citar-les. Al Catàleg de la Biblioteca trobareu diccionaris especialitzats. No obstant, es pot donar el cas que sigui rellevant per la vostra recerca citar un wiki. Si teniu dubtes, podeu consultar-ho amb el vostre professor o tutor. 

Tenint en compte que els wikis inclouen contingut generat per molts usuaris, és possible que no localitzeu l'autor; en aquest cas, haureu de prendre com a referència el títol.

'Nom de l'article' any, Títol del wiki, dia i mes de l'última revisió, data de consulta.

'Microeconomics' 2006, Economics Wikia, 28 agost, consulta 4 setembre 2015, http://economics.wikia.com/wiki/Microeconomics .

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons