Skip to Main Content

Com citar i elaborar bibliografies

Consells

Considereu si algunes informacions provinents de les xarxes socials, com a fonts d'informació, són apropiades i acceptables per incloure al vostre treball. Si teniu dubtes, podeu consultar-ho amb el vostre professor o tutor.

Els perfils de les xarxes socials poden ser, tant oberts al públic, com restringits a determinats lectors o participants. Els posts públics haurien d'estar citats dins el text i en la llista de referències. En canvi, els posts de pàgines privades de Facebook, de blogs, de missatges de correu electrònic o de wikis es tracten com a comunicacions personals, és a dir, se citen al text però no a la llista de referències. És recomanable que obtingueu l'autorització de la persona a qui fa referència aquesta comunicació personal.

 

Blogs

Autor(s) del blog (o el nom de l'autor que comenta)- Any, ‘Títol de l'entrada individual del blog’, Títol del blog [Blog], data de l'entrada/post, consultat: dia-mes-any-, dades completes de la URL.

Wikis

En general, les entrades provinents de la Wikipedia no es recomana citar-les. Al Catàleg de la Biblioteca trobareu diccionaris especialitzats. No obstant, es pot donar el cas que sigui rellevant per la vostra recerca citar un wiki. Si teniu dubtes, podeu consultar-ho amb el vostre professor o tutor. 

Tenint en compte que els wikis inclouen contingut generat per molts usuaris, és possible que no localitzeu l'autor; en aquest cas, haureu de prendre com a referència el títol.

'Nom de l'article' any, Títol del wiki, dia i mes de l'última revisió, data de consulta.

'Microeconomics' 2006, Economics Wikia, 28 agost, consulta 4 setembre 2015, http://economics.wikia.com/wiki/Microeconomics .

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons