Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Dades de recerca: suport en la gestió i difusió

Protecció de dades, ètica i recerca

La informació relativa al tractament de dades personals en activitats de recerca i transferència i els comitès de recerca els trobareu disponibles a Comitès de Recerca i Tractament de dades 

Abans de publicar dades de recerca:

  • Comproveu que sou titulars dels drets de difusió de les dades. Si no és així, necessiteu un permís de re-ús de les dades per part dels titulars d'aquestes.

  • Assegureu-vos que les dades que voleu publicar no estan subjectes a cap restricció per qüestions de confidencialitat, privacitat o copyright. Si les dades fan referència a persones (enquestes, ...), s'han de publicar anonimitzades o disposar del consentiment explícit de les persones que hi han participat.

Més informació: 

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons