Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Dades de recerca: suport en la gestió i difusió

CORA. Repositori de Dades de Recerca   

 

El CORA. Repositori de Dades de Recerca (CORA.RDR) és un repositori de dades federat i multidisciplinari l'objectiu del qual és augmentar l'eficiència i la transparència de la recerca gràcies a una difusió ràpida dels datasets i de facilitar-ne la seva reutilització.  Permet a les universitats catalanes, centres de recerca CERCA i altres entitats que fan recerca, la publicació de conjunts de dades de recerca en mode FAIR i seguint les directrius de l'EOSC

 Poden dipositar les dades de recerca a CORA.RDR:

  • El personal investigador de la UdL 
  • Abans de publicar el primer dataset a CORA-RDR cal registrar-se seguint aquestes instruccions i informar a repositori@udl.cat per assignar permisos de publicació. 
  • Les dades no han de contenir cap informació de caràcter confidencial, ni protegida legalment, ja sigui per qüestions de privacitat, de propietat intel·lectual, industrial o altres.
  • La publicació no és immediata, des de l'Àrea de Serveis als Usuaris es revisen les metadades abans de publicar el dataset. 
  • Cal contactar amb repositori@udl.cat per publicar datasets superiors a 10GB.

 

Repositori Repositori de Dades de Recerca homepage
Procediment
Guia Guia per publicar a CORA. Repositori de Dades de Recerca

 

Amb cada dataset:

  • Afegiu un fitxer readme amb informació sobre les dades de recerca. El fitxer s'ha de guardar amb el nom "Readme.txt".

Descarregueu-vos les plantilles (català, español, english) i amb el botó dret del ratolí feu "Guardar como".

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons