Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Accés obert a la producció científica

 

El Portal de la Recerca de Catalunya (PRC) recull, mostra i difon des d’un lloc únic els resultats de la recerca produïda a Catalunya, en quant a investigadors, publicacions, grups i projectes de recerca per a la comunitat científica internacional, empreses, organitzacions finançadores i públic en general, facilitant així l'accés obert a la producció científica. A llarg termini, l'objectiu també és simplificar els processos de gestió i recolzar els d'avaluació.

El PRC es crea per iniciativa de la Direcció General de Recerca de la Generalitat de Catalunya, i encomana al CSUC la coordinació del projecte conjuntament amb una comissió de treball formada per membres de les universitats catalanes i dels centres de recerca participants.

Els beneficis del PRC:

  •     Per al sistema català: donar visibilitat a la potencialitat de la recerca en el seu conjunt.
  •     Per a les universitats i centres de recerca: reforçar els processos de gestió unificada de les dades de recerca.
  •     Per als investigadors: incrementar l'accés i la visibilitat del seu treball.

Per a més informació o incidències podeu contactar amb portal.recerca@udl.cat

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons