Skip to Main Content

Nomenclatures en els documents científic-tècnics

Els continguts d'aquesta biblioguia han estat elaborats pels professors de la Universitat de Lleida Jesús Avilla i Àlex Escolà, amb col.laboració de la Biblioteca de l'ETSEA.

 

Les nomenclatures tractades en aquesta biblioguia formen part del contingut d’assignatures impartides a la UdL, per això, ha estat revisada pels professors i investigadors Immaculada Viñas, Mercè Torres, Delfí Sanuy, Vicent Sanchis, Conxita Royo, Miquel Pascual, Jonàs Oliva i Josep Antoni Conesa.

Idioma

  Español

  English

La traducció d'aquesta pàgina és mitjançant el traductor de Google 

Introducció

Una de les característiques que ha de tenir un document científic o tècnic és la precisió en l'ús dels termes que s'utilitzen. En aquesta biblioguia es tracta el cas concret dels termes emprats per a referir-se a éssers vius (Nomenclatura Biològica), a virus i viroides (Nomenclatura Virològica) i a compostos químics (Nomenclatura Química), amb l'objectiu de mostrar d'una manera pràctica i senzilla com citar de forma inequívoca i correcta els seus noms. La casuística de la nomenclatura és molt àmplia; aquesta biblioguia només conté un resum de les qüestions més importants.

Contacte

Resultado de imagen de location icon Biblioteca de l'ETSEAResultado de imagen de telephone icon +34 973 70 28 03Resultado de imagen de e-mail icon bid.etsea@udl.cat

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons