Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Nomenclatures en els documents científic-tècnics

Els continguts d'aquesta biblioguia han estat elaborats pels professors de la Universitat de Lleida Jesús Avilla i Àlex Escolà, amb col.laboració de la Biblioteca de l'ETSEA.

 

Les nomenclatures tractades en aquesta biblioguia formen part del contingut d’assignatures impartides a la UdL, per això, ha estat revisada pels professors i investigadors Immaculada Viñas, Mercè Torres, Delfí Sanuy, Vicent Sanchis, Conxita Royo, Miquel Pascual, Jonàs Oliva i Josep Antoni Conesa.

Idioma

  Español

  English

La traducció d'aquesta pàgina és mitjançant el traductor de Google 

Introducció

Una de les característiques que ha de tenir un document científic o tècnic és la precisió en l'ús dels termes que s'utilitzen. En aquesta biblioguia es tracta el cas concret dels termes emprats per a referir-se a éssers vius (Nomenclatura Biològica), a virus i viroides (Nomenclatura Virològica) i a compostos químics (Nomenclatura Química), amb l'objectiu de mostrar d'una manera pràctica i senzilla com citar de forma inequívoca i correcta els seus noms. La casuística de la nomenclatura és molt àmplia; aquesta biblioguia només conté un resum de les qüestions més importants.

Contacte

Resultado de imagen de location icon Biblioteca de l'ETSEAResultado de imagen de telephone icon +34 973 70 28 03Resultado de imagen de e-mail icon bid.etsea@udl.cat

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons